RevitaProst – Измама? Къде да купя? Отзиви, Форум, Аптека, Цена

RevitaProst е иновативна хранителна добавка, която влияе положително върху мъжката урогенитална система. Капсулите с добавки съдържат само естествени съставки. Проучванията показват, че при 92% от редовната употреба на хранителни добавки рискът от развитие на простатит намалява и проблемите с уринирането и потентността при мъжете се елиминират .

Възпаление на простатата

Възпалението на простатата (простатната жлеза) може да бъде придружено от различни симптоми, като болка при уриниране. Бактериите не винаги са причината. Има различни причини и терапевтични подходи.

>>>-50% Цена – Официален сайт<<<<

Общ преглед: Какво е простатит

Простатата или простатната жлеза при мъжете може да се възпали. Експертите казват, че 15 процента от мъжете имат простатит поне веднъж в живота си. Рискът от това заболяване нараства значително от 40-годишна възраст.

Простатитът се класифицира в медицината в две форми:

  1. Ако бактериите са причината за вашия простатит, това се нарича бактериален простатит. В допълнение, острата бактериална форма може да се разграничи от хроничната бактериална форма. Хроничен бактериален простатит означава, че заболяването е налице повече от три месеца.
  2. Ако бактериите не действат като спусък,  възниква небактериален простатит  . Обикновено това е синдром на хронична тазова болка (синдром на хронична болка в тазовото дъно, CPPS за кратко). Симптомите продължават най-малко три месеца, както при хроничен бактериален простатит, но без следи от бактерии в урината и културите за масаж на простатата. Въпреки това, при някои засегнати индивиди могат да бъдат идентифицирани маркери на възпаление. В медицинската терминология това се нарича  CPPS възпаление  . Ако  няма признаци на възпаление, CPPS  не е възпалителен. Третата форма на небактериален простатит е  асимптоматичният простатитизвестно: възпалението може да бъде открито, но няма симптоми. Обикновено това е случайно откритие по време на профилактичен медицински преглед.

Простатната жлеза е един от вътрешните мъжки полови органи и е жлеза с размерите на кестен, която се намира под пикочния мехур и заобикаля уретрата. Функцията на простатата е да произвежда течност, която тялото ви добавя към спермата ви, когато еякулирате. Млечният секрет съдържа различни съставки. Спермата, съставка, подобрява движението на сперматозоидите. И двата фактора са важни за плодовитостта.

RevitaProst

>>>-50% Цена – Официален сайт<<<<

Компоненти RevitaProst

Съставките в RevitaProst са допълващи, антиоксидантни и подобряват цялостното здраве. Патентованата формула на хранителната добавка съдържа екстракти от лечебни растения:

  • Видях палмето . Подобрява уринирането, намалява възпалението, повишава либидото, ускорява производството на тестостерон, предотвратява растежа на раковите клетки. Използва се при доброкачествена хиперплазия на простатата.
  • Екстракт от горски плодове . Екстрактът от това зрънце действа противовъзпалително при заболявания на отделителната система. Той е силен имуностимулант, предотвратява уролитиаза и цистит. Съдържа много полезни микроелементи и витамини. Съединенията в боровинките инхибират растежа на анормални клетки.
  • Коприва . Има противовъзпалителни и частично аналгетични свойства. Съдържа редица биологично активни вещества, включително стероиди (растителни хормони), които подобряват потентността.

Капсулите съдържат микроелемента цинк, който е естествен източник на тестостерон. Съставката ефективно помага на мъже с проблеми с потентността.

 Как да използвате RevitaProst ?

Преди да използвате RevitaProst , прочетете инструкциите и се консултирайте с уролог. Дневната доза обикновено е 1 до 2 капсули, в зависимост от проблема. При възпаление се препоръчват 2 капсули на ден. За предотвратяване на патологии на пикочно-половата система е достатъчно веднъж на ден.

Добавката трябва да се измие с много вода. Капсулата може да се пие с мляко, сок или чай. Курсът за кандидатстване продължава най-малко 1 месец. Добавката няма странични ефекти. Може да се изтегли от 18-годишна възраст. Абсолютно противопоказание е индивидуалната непоносимост.

>>>-50% Цена – Официален сайт<<<<

RevitaProst

Как работи?

След лечение с RevitaProst възпалението на пикочно-половата система се намалява или напълно елиминира. При мъжете процесът на сперматогенеза се регулира, либидото се повишава, лекарството помага за предотвратяване на развитието на аденом и простатит, а също така предотвратява развитието на неопластични процеси.

Предназначение

RevitaProst се приема, ако:

  • има проблеми със захранването;
  • притеснен от простатит;
  • имат проблеми с урината;
  • преждевременна еякулация.

Противопоказания

Добавката не се препоръчва в случай на диагностициране на сърдечни заболявания, човек е под осемнадесет години. Възрастта е важен факт. Младите момчета нямат напълно развити хормони и нивата на тестостерон често са повишени.

>>>-50% Цена – Официален сайт<<<<

Преглед на лекар

Мъжете често крият истинските си здравословни проблеми. Когато се появят първите симптоми на еректилна дисфункция, те игнорират симптомите. Те се надяват, че това е временно явление и винаги ще намерят обяснение за неуспеха: Например лошо настроение, умора по време на работа и не искам нищо, така че не е имало секс. Всъщност е по-лесно да се лекува болестта в първия етап. Добавката RevitaProst е това, от което се нуждаят мъжете. Мога с увереност да го препоръчам не само като купувач, но и като лекар. Това не е лекарство, така че няма да има странични ефекти.

Продуктът има безопасен състав: цинк, екстракт от палмето, екстракт от коприва. Бери есенция. Всички тези съставки имат силен ефект върху мъжкото тяло: повишават желанието, влияят на сперматогенезата, премахват болката и възпалението. Ако симптомите на болката се влошават, има честа необходимост от ходене до тоалетната (дори през нощта), най-добре е да си направите преглед.

RevitaProst

>>>-50% Цена – Официален сайт<<<<

Потребителски отзиви във форума

Никога не съм имал проблеми, имах активен полов живот. След четиридесет усетих промяна. Мислех, че е временно явление, но минаха шест месеца, но за мен нищо не се е променило. Тогава си купих добавка за мъжкото си здраве. Резултатът беше след 5 дни. Щастлив съм.

Половият акт винаги приключва много рано. Няколко минути и това е, жена ми нямаше време да се отпусне. Уморих се, защото спрях да се чувствам мъж. Купих си няколко капсули. Започнах да ги приемам два пъти на ден. Страхувах се, че след края на лечението проблемът ще се върне, но не. Щастлив съм.

Как мога да поръчам RevitaProst ?

За да направите поръчка, всичко, което трябва да направите, е да попълните официалния формуляр, да посочите вашето име, фамилия и мобилен телефон. Представител на фирмата, от когото можете да поискате информацията, която ви интересува, ще се свърже с вас възможно най-скоро, за да потвърди поръчката, като в рамките на няколко дни ще получите продукта директно до дома си и плащане при доставка.

>>>-50% Цена – Официален сайт<<<<

Вашият коментар