Fortolex, работи ли? Отрицателни отзиви, форум, аптека, цена, къде да купя

Fortolex – Образуването на дегенерации, наречени буниони , може да засегне всеки от нас, независимо от възрастта. В повечето случаи проблемът се дължи на използването на неподходящи обувки или неправилно разпределение на телесното тегло. Най-често обаче причината е склонността към унаследяване на това състояние – така проблемът възниква спонтанно.

В повечето от тези случаи бунионите могат да бъдат отстранени само чрез инвазивна хирургия. Въпреки това, откакто Fortolex се появи на пазара , той може да бъде безболезнен и също толкова ефективен.

Какво представлява халукс валгус?

Какво представлява  халукс валгус  ? Hallux valgus е най-честата деформация на предната част на стъпалото и пръстите на краката. Hallux valgus засяга 23% от хората на възраст 18-65 години и повече от 35% от хората над 65 години. Поради забележимата си форма се нарича още възел или ганглий.

Тук големият пръст излиза извън линията и сочи към външния ръб на крака. При халукс валгус, често болезнената и възпалена, подута метатарзална глава на метатарзофалангеалната става често се издува, притискайки обувката.

При халукс валгус деформация големият пръст – почти винаги в комбинация с плоскостъпие – първо се отклонява към външния ръб на стъпалото. Така че при халукс валгус сухожилието на палеца на крака вече не върви успоредно на палеца на крака и не е право в метатарзофалангеалната става: вместо това се развива отклонение от нормалното подравняване на палеца на крака.

Това причинява нарастваща и обикновено болезнена, възпалителна издатина в метатарзофалангеалната става: това е изпъкналата топка на пръста на крака, която винаги придружава халукс валгус.

Вижте още: Tensital

Фортолекс

Какви са видовете буниони?

Буниони на големия пръст на крака са най-чести. Други видове включват:

  • Вроден халукс валгус:  Някои бебета се раждат с буниони.
  • Ювенилен или ювенилен халукс валгус:  Тийнейджъри и тийнейджъри на възраст между 10 и 15 години могат да развият буниони.
  • Шивашки глезен:  Наричан още бунионет, този бунион се образува върху външната основа на малкия пръст на крака.

Какво причинява буниони?

Натискът от начина, по който ходите (механика на стъпалото) или формата на крака (структура на стъпалото) кара палеца да се извива към втория пръст. Бунионите се появяват постепенно с течение на времето. Стоенето за дълги периоди и носенето на неподходящи, тесни обувки може да влоши болката в буниона, но не създава проблем.

Какви са рисковите фактори за буниони?

По-вероятно е да имате бучка, ако имате:

  • Фамилна анамнеза за буниони, дължащи се на наследствени проблеми със структурата на стъпалото, като  плоски стъпала  .
  • Травми на краката.
  • Възпалителни заболявания като  ревматоиден артрит  .

Какво представлява Fortolex?

Fortolex е крем, който предотвратява дегенерацията на ставата на стъпалото, известна като халукс . 

Кремът се цени все повече, защото е алтернатива на болезнените и изискващи последваща рехабилитация след хирургични процедури. Благодарение на редовната му употреба е възможно да се възстанови правилната позиция на стъпалото по естествен начин.

В момента Fortolex е един от най-популярните коректори за буниони на пазара. Неговата ефективност се доказва от множество препоръки на специалисти, занимаващи се с дисфункции на краката и стъпалата.

За кого е предназначен Fortolex?

Fortolex е предназначен за хора, които имат проблеми с комфортното движение и забелязват прогресиращи промени във външния вид на краката си. В случай на буниони, това е образуването на видим, червен оток отстрани на крака.

Представлява дегенерация на ставите в резултат на изплъзване на пръстите, разположени в напречния свод на ходилото. Големият пръст постепенно се деформира, след което образува видима бучка, която може да расте с времето, свръхчувствителен е и податлив на всякакви ожулвания. Описаното състояние е бурсит.

Фортолекс

Каква е тайната на ефективността на Fortolex ?

При създаването на коригиращото устройство Fortolex са взети предвид причините за промените в системата на краката и възпалението. Благодарение на подробен анализ е разработена иновативна технология, която ви позволява естествено да възпроизвеждате правилната позиция на крака.

При редовна употреба на коригиращото устройство, възпалението значително намалява и подуването значително намалява поради подобрената циркулация на мястото на дегенерация. С течение на времето проблемът отшумява и нормалното движение на крака се възстановява.

Този процес е възможен благодарение на използването на иновативни технологии и използването на правилно подбрани материали, от които е създадено коригиращото устройство Fortolex . Цялата перфектно хармонира с движенията на крака, без да създава дискомфорт при използване. Благодарение на Fortolex телесното тегло се разпределя равномерно и дегенеративната зона постепенно се изсветлява. След това проблемът намалява до пълното му отстраняване.

Освен това по време на процедурата мускулите на стъпалото се укрепват правилно. Това минимизира повторната поява на възпаление. За разлика от операцията, по време на този процес мускулите, които преди са били в латентно състояние, се активират да работят.

Научно доказано е, че лечението с Фортолекс дава по-добри резултати от болезнената хирургична процедура.

Какви съставки съдържа Fortolex?

Fortolex е със 100% натурален и патентован състав. Тайната рецепта на крема е изградена от доказани специалисти в областта на билколечение и лечение на ставни заболявания. По-долу ще намерите списък с някои от най-важните съставки, които бяха включени в окончателния вариант на комплексната мярка.

Съставките на Fortolex са:

  • Гинко Билоба  – неговите противовъзпалителни свойства възстановяват оптималното здраве на ставите и костите;
  • Кестен  – тази съставка повишава подвижността, защото укрепва хрущяла;
  • Ментол  – тази съставка премахва болката и облекчава сковаността и подуването на ставите;
  • Кофеин  – поддържа издръжливостта и физическата издръжливост чрез засилване на ефектите на другите съдържащи се вещества.
Фортолекс

Използването на Fortolex наистина ли е ефективно?

Ефективността на коригиращия апарат Fortolex се доказва от многобройни препоръки на специалисти и хора, които са преминали курс на лечение. При всяка от тях проблемът с бунионите намаля и не се прояви след края на лечението.

Профилактичното използване на апарата се препоръчва и при хора, изложени на риск от това израждане. Премахването на буниони с Fortolex е ефективно, но изисква време и търпение. В замяна на това ефектите са много по-задоволителни, отколкото при операцията, която изисква дълга рехабилитация и многократна смяна на превръзките.

Освен това носенето на коригиращия апарат е изключително лесно и незабележимо при ежедневни дейности и дори при физическа активност. Иновативната технология осигурява комфорт през целия ден и нощ, без риск от усложнения.

В допълнение, времето за лечение може да се адаптира към индивидуалните нужди чрез регулиране на позицията на коригиращото устройство. Когато Fortolex излезе на пазара, елиминирането на буниони не означава отказ от свободата на движение и може да бъде достъпно за всеки.

Струва ли си да опитате Fortolex ?

Това е идеално решение за хора, които се страхуват от инвазивно отстраняване на възпалението и поради това нямат проблем с нарастващата болка. В момента хирургическата интервенция е крайна мярка. Всеки, който се бори с проблема с буниони, трябва да избере коректора Fortolex , който със сигурност ще донесе облекчение и ще предотврати повторната поява на проблема.

Вашият коментар