Belight, измама? Отрицателни мнения, Форум, Аптека, Цена, Къде да купя

Belight  е напълно естествен продукт за отслабване, т.е.  хранителна добавка, която може да  стимулира процесите на изгаряне на мазнини. Въпреки това, за разлика от други подобни продукти, няма странични ефекти като главоболие, запек и други, които като цяло ви пречат да водите нормално ежедневие.

Поради тези причини в това пълно ревю ще видим  как работи, неговия състав, какво мислят хората, които вече го приемат, цената  и към кого да се свържете, за да го закупите.

Наднорменото тегло и  затлъстяването  са две класификации според индекса на телесна маса (ИТМ). Когато използвате ИТМ, има четири възможни класификации: поднормено тегло, нормално тегло, наднормено тегло и затлъстяване. Има и три подкатегории затлъстяване: затлъстяване от степен 1, затлъстяване от степен 2 и  затлъстяване от степен 3  . 

Хората, които попадат в категорията на затлъстяването, тежат повече за височината си от тези с наднормено тегло, здравословно тегло и поднормено тегло. Затлъстелите хора също са изложени на риск от няколко здравословни състояния, включително сърдечни заболявания и диабет тип 2. Затлъстяването от степен 3 също е свързано с по-голям  риск  от икономическо и социално неравностойно положение и по-лошо качество на живот.

Тази статия обсъжда разликите между наднорменото тегло и затлъстяването, как да изчислите своя ИТМ и кога да се консултирате с вашия лекар относно вашето здраве.

Belight

Какво е наднорменото тегло?

Наднорменото тегло е класификация на телесното тегло, определена от ИТМ. Хората с наднормено тегло тежат повече за ръста си от тези в диапазоните на ИТМ „здравословно тегло“ и „поднормено тегло“, но по-малко от тези в категорията ИТМ „затлъстяване“. 

Възрастни

Възрастни с ИТМ между 25,0 и < 30 се считат за хора с наднормено тегло. Според данни от 2017-2018 г. приблизително  30,7% от възрастните  в Съединените щати са с наднормено тегло. Данните също така показват, че делът на възрастните мъже с наднормено тегло е малко по-висок от дела на възрастните жени с наднормено тегло. 

деца

За разлика от възрастните, децата под 18-годишна възраст непрекъснато растат, което може да затрудни проследяването на техния ИТМ, тъй като се очаква височината и теглото им да се увеличат по време на пубертета. Разликите в състава на тялото също варират според пола. Поради тази причина състоянието на теглото на детето се изчислява чрез сравняването му с други деца от същия пол в неговия възрастов диапазон. Децата с наднормено тегло са тези, чието тегло е между  85-ия и под 95-ия персентил  . 

Какво представлява затлъстяването?

Затлъстяването е най-високата класификация на теглото, определена от ИТМ. Затлъстелите хора тежат повече за ръста си от тези в диапазоните на ИТМ „наднормено тегло“, „здравословно тегло“ и „поднормено тегло“.

Възрастни

Възрастни с ИТМ 30,0 или по-висок се считат за затлъстели според ИТМ. Възрастните с ИТМ от 30 до < 35 се считат за клас 1 със затлъстяване, а възрастните с ИТМ от 35 до < 40 се считат за клас 2 със затлъстяване. Възрастните с ИТМ 40 или по-висок се считат за клас 3 със затлъстяване (понякога наричани „тежко“ или „болестно затлъстели“). Според Националния институт по здравеопазване приблизително 42,4% от възрастните в Съединените щати страдат от  затлъстяване  . В допълнение, затлъстяването е малко по-често при възрастни мъже, отколкото при възрастни жени. 

деца

Според Националния здравен институт приблизително  19,3%  от децата на възраст между 2 и 19 години в Съединените щати се считат за затлъстели.

Наднормено тегло срещу затлъстяване

Както наднорменото тегло, така и затлъстяването са примери за класификация на ИТМ. Затлъстелите хора тежат повече за ръста си от хората с наднормено тегло. Въпреки че нито една класификация не измерва пряко телесните мазнини или състава на тялото, хората със затлъстяване са изложени на по-висок риск от няколко здравословни състояния, включително сърдечни заболявания, диабет тип 2, високо кръвно налягане и др. 

Според проучване, използващо данни, събрани между 1992 и 2002 г., класификацията на ИТМ с наднормено тегло е свързана с  по-малко смъртни случаи,  отколкото класификациите с поднормено тегло и затлъстяване. 

Изчисляване на BMI

За да изчислите своя ИТМ, трябва да разделите теглото си в килограми на квадрата на височината си в метри. Имайте предвид обаче, че ИТМ не е надежден индикатор за индивидуалното здраве, нито измерва телесните мазнини или състава на тялото. Вместо това ИТМ може да се използва като един от многото възможни инструменти (включително кръвни тестове, проби от урина, сканиране на изображения и други), които могат да се използват за създаване на по-пълна и цялостна картина на вашето здраве. 

Какво причинява наднорменото тегло и затлъстяването?

Има много фактори, които могат да допринесат за теглото на човек. Но повечето  проучвания  показват, че теглото и по-специално затлъстяването са предимно генетични. Това означава, че размерът на тялото на човек е силно зависим от фамилната анамнеза за наднормено тегло или затлъстяване. 

Други фактори, които могат да повлияят на теглото, включват:

 • Ниво на физическа активност или упражнения
 • Модели на хранене
 • Навици за сън
 • Медицински състояния, включително ендокринни нарушения
 • Да живееш в хранителна пустиня
 • Намален енергиен метаболизъм.
Belight

Съставът на добавката Belight :

Първата стъпка е да разберем кои съставки са в основата  на специалния препарат Belight  , за който помним, че е с напълно естествен произход. Ето основните от тях:

 • Малина. Съставката е в състояние да ускори метаболизма и да активира процеса на изгаряне на мазнините. В допълнение, той също ви позволява да намалите нивата на холестерола в кръвта чрез намаляване на апетита. Последният аспект предпазва преди всичко от пристъпи на нервен глад.
 • Бромелаин. Елементът е в състояние да подобри храносмилането, да увеличи количеството на стомашните сокове и по този начин да ускори както разграждането на храната в стомаха, така и метаболизма.
 • синефрин. Синефринът е компонент, способен да контролира метаболизма, блокирайки натрупването на подкожни мазнини. Обръщаме внимание и на положителния ефект, който елементът оказва върху настроението.
 • Бета-ситостерол. Съставката има антиоксидантно действие, блокира образуването на омразния целулит и като цяло подобрява състоянието на кожата.
 • Л-карнитин. Елементът премахва симптомите на синдрома на хроничната умора и действа като естествено изгаряне на мазнини.

Синергията на всички тези  елементи прави възможно отслабването по прогресивен и естествен начин,  без  претоварване на тялото и  без ужасяващия йо-йо ефект. Под това разбираме връщането на загубеното тегло, което в някои случаи може да се случи и доста бързо.

Belight  – как да го използвате и как работи:

Да бъде във форма е съвсем нормално желание на всеки човек. Въпреки това, много от тях, започвайки своето приключение с храна, се оплакват от  неефективността на въглехидратните блокери.

Това е така, защото много продукти ограничават своята активност само до прости въглехидрати. В резултат на това субектите продължават да се чувстват постоянно гладни, което води до прием на големи количества калорични храни и съответно теглото се увеличава.

Това не е случаят с  Belight  , който работи по различен начин. Естественият му състав позволява на добавката да блокира усвояването на простите въглехидрати, но в същото време значително насърчава усвояването на сложните. По този начин е възможно да се запази усещането за ситост за по-дълго време, което може да продължи до 8 часа. Механизмът ви позволява да имате повече енергия, да блокирате увеличаването на мастната маса и да подобрите вашето благосъстояние.

Всяка опаковка Belight е придружена с информационна листовка, в която е написано как се приема по една капсула два пъти дневно преди хранене, с голяма чаша вода. Буркан с херметична капачка, която се затваря многократно, позволява да носите добавката със себе си дори извън дома. Belight  има продължителен ефект, така че  първите ефекти ще бъдат видими едва след около десет дни  от началото на лечението.

В тази фаза първите забележими резултати ще бъдат в блокирането  на апетита, което е особено полезно за избягване на нервни пристъпи на глад,  което следователно води до консумация на по-малко калории. На второ място, продуктът ще подобри общото състояние на организма, като също има положителен ефект върху функционалността на храносмилателния тракт. Дори кожата и косата ще бъдат по-ярки и здрави на око и на допир. И накрая, храносмилането ще стане по-ефективно.

Belight  е предназначен за всички хора, които въпреки здравословния начин на живот не успяват да отслабнат, което е единственото условие добавката да изпълни задачата си. Ролята на Belight   всъщност е  да повиши ефективността на тренировките,  благодарение на което изгарянето на мазнини е много по-бързо от обикновено.

Ползи от използването на добавката за отслабване Belight :

На първо място, трябва да обясним как най-големите  ползи  от използването  на Belight  могат  да бъдат получени само чрез здравословен начин на живот. Всъщност физическите упражнения и балансираното хранене са два елемента, които са в основата на здравето на всеки човек. Като вземем предвид този важен фактор, ползите от приема на Belight са многобройни. Добавката насърчава основно усвояването на сложни въглехидрати, като значително ускорява процесите на изгаряне на мазнини.

Второ, много важен аспект,  Belight ви помага да подобрите връзката си с храната. Много често си позволяваме нервни пристъпи на глад, изяждаме всичко за кратко време. Такива атаки носят голяма отговорност за наддаване на тегло и също така имат много негативен ефект върху вината на субекта. Благодарение на Belight можете да избегнете тези неприятни ситуации.

Друго безспорно предимство на продукта е свързано с общото укрепване на имунната система. Всъщност  Belight е изключително безопасен продукт,  дори ако хора с алергия към някоя от съставките трябва да се консултират с лекар.

Belight

Отзиви и отзиви на клиенти на Belight :

Досега сме предоставили информация, предоставена от производителя Belight . Какво обаче мислят потребителите, които вече приемат добавката, за нейната ефективност? Какви ефекти са постигнали? На първо място, трябва да отбележим, че е напълно  нормално някои потребители да публикуват отрицателни отзиви  , а в някои случаи дори да крещят, че са измамници. За съжаление има хора, които смятат, че можете да отслабнете само като вземете хапче.

Както беше споменато по-горе обаче, това не е възможно, тъй като  ролята на Belight е да насърчава процеса на отслабване,  но правилното отношение от страна на субекта винаги трябва да бъде в основата. С изключение на тези няколко противоречиви мнения, всички останали изглеждат положителни. Например, мнозина заявяват, че в миналото вече са опитвали алтернативни решения, хапчета, които е трябвало да изгарят мазнини, но без реакция.

Други, от друга страна, твърдят, че въпреки практикуването на постоянна и редовна физическа активност, те не са успели да постигнат забележителни ефекти преди. Ситуацията обаче се промени драматично благодарение на  Belight ,  който  позволи  на тези хора  успешно да започнат да отслабват,  виждайки първите ефекти само няколко дни след началото на лечението. Това са причините, поради които много потребители препоръчват този продукт.

Къде да го купя и цена:

Къде можете да закупите Belight ? Би било естествено да мислим, че аптеките могат да разпространяват Belight , но това не е така. И същото важи и за онлайн магазините. Добавката може да бъде закупена само по един начин, а именно  през официалния сайт на производителя  . По този начин компанията успя да намали разходите, а клиентът ще бъде сигурен, че закупеният продукт е оригинален.

За да направите поръчка, просто въведете вашите данни в специална форма и  изчакайте да се свържете с оператора. След дефиниране на пратката, в рамките на няколко работни дни ще получите пратката вкъщи, също така ще можете да платите директно на куриера в брой. А цената? Несъмнено това може да варира от момент на момент, но досега и за много кратко време има промоция с известен интерес, която ще ви позволи да закупите  Belight с 50% отстъпка.

Вашият коментар